Nov 15, 2009, 10:59 AM

Одраскано от куршум 

  Poetry » Love
615 1 3

Не ми говори за след пет години.
Не ми говори за белези от одраскано.
Не ми припомняй, че няма да те имам.
Не си мисли, че прехвърчат куршумите ти безопасно.

Не ми говори, че в мен не се целиш,
защото криви са ти мишените.
Не се опитвай черни рани да избелиш.
Hе ми казвай, че лекували се с времето.

Не се опитвай да излезеш невинен.
Не стреляш с халосни патрони.
Ще бъде инквизиция твоето име,
а не следобедна дрямка със сладки спомени.

15.11.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??