Feb 20, 2018, 9:56 AM  

Огледала 

  Poetry » Love
487 1 2

Локвите- моите огледала... 

вглеждам се в мътната вода.
Образ непознат...

 

Грима размазах-
маската свалих... 
Повече ме заболя 
отражението в очите...

 

Цветята пак увехнаха
когато ме видяха...
Рисувам по стените
пеперуди без крила...
(Боли ги, че не могат да летят)…

 

Скъсах и последните листа...
Опитах се да избягам...
Не успях...
Попих в очите ти...
Дали ще ги затвориш?! 
Боли...

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??