Mar 30, 2007, 2:40 PM

Огледален образ 

  Poetry
482 0 2

Недоизказани думи -
мъртви слова.
Тая в себе си тъга и
безсилна съм да я изтръгна.
Огледален образ ставам,
за да се спася.

А какво е вътре в мен?
Не ще покажа.

Лъжа и суета - в целия свят,
а аз - тъй нищожна в този ад.
Ничия нужна в ада и
силно обичана в рая.
Огледален образ ставам,
за да се спася.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??