Apr 21, 2011, 10:03 PM

Огнена 

  Poetry » Love
1164 0 31

                                                                в отговор на коментара 
                                                                на gudman (Крикор Асланян)
                                                                на "Какво..."

Препускам лудо във живота
и по ръба разхождам се без страх,
любов събирам и раздавам с неохота.
Очите ми - пожари паля с тях.

 

Не съм красавицата най-прекрасна
от някой блудкав сериал,
но имам дарба да съм страстна,
да покорявам мъжките сърца без жал.

 

Такава съм, да, цялата съм жар,
а ти реши дали си струва
да изгориш в любовния пожар
и в моя огнен дом да погостуваш.

 

 

http://vbox7.com/play:7096a066#commentTop

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??