Dec 29, 2007, 12:48 PM

Огнени чувства 

  Poetry » Love
633 0 14
Почувствай със сърцето
колко е гореща любовта.
Как усмивка по лицето
изгрява още сутринта.

Погледни птиците в небето
и усети какво е свобода.
Виж цветята във полето,
как излъчват красота.

Целуни топлите ми устни,
за теб с обич те шептят.
С моите огнени чувства,
дните в нежност да летят.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??