Jan 1, 2010, 5:24 PM

Огнено докосване 

  Poetry » Erotic
1272 0 7

Жадни устни - напукани, търсещи,
танц на погледи, страстно преплетени,
пламък огнен - телата разтърсващ,
водопад от любов – пъстроцветен.

Докосни ме така, както никой друг.
Виж ме - аз съм жарава разпалена.
Със очи ти говоря, без звук -
тази нощ е за нас с теб създадена.

Целуни ме, изпий ме, накарай ме
да те искам отново и още.
Пожелай ме - до лудост докарай ме,
превърни ме в експлозия мощна.

Обуздай ме, без дъх остави ме,
разпилей ме, разлей се в гърдите ми.
Аз те моля: не спирай - люби ме.
Ти си живият пламък – мечтите ми...

© Люба Георева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??