Aug 26, 2008, 10:23 AM

Ограбена 

  Poetry
460 0 7

Искам си обратно чувството,

че някой е всичко за мен.

И че щастието може да се състои

само в едно докосване дори.

 

Искам си обратно чувството,

че мога да живея само с теб.

Дори и никой друг да не присъства,

не ще ми липсва нищо. До преди.

 

Искам си обратно чувството,

че живота вече има смисъл.

Сега, макар и всичко да е сбъркано,

надявам се да има пак мечти.

 

Но не като предишните. Горчи...

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??