Dec 14, 2010, 3:04 PM

Огън 

  Poetry » Love
554 0 1

Не ме оставяй тази нощ сама,
не си отивай... остани,
леда, сковаващ  моята душа,
последно, с огъня си разтопи...
А в урото преди да тръгнеш,  
за спомен - въглен остави,
и когато пак е зимен мраз,
и снегът неспирно завали,
с него огън ще запаля АЗ,
от съчките - изсъхнали мечти -
пролетта  докато дойде,
да пазя  любовта  на топло,
в покоите  на моите очи...

                 D. Patton

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??