На бунт стихията изпепелява,
поглъща с ненаситната си паст,
съдби преглъща безпощадно,
безчувствена към молещ глас.
Огнени кълба търкалят,
неизбежни смъртни пипала,
в черен прах преобразяват
тела изтръгнати от жизнеността.
© Misteria Vechna All rights reserved.