Feb 5, 2010, 10:24 AM

Огън и жупел... 

  Poetry
486 0 0

Мой неочакван гост,

мой любим човек.

Ще вдигна тост

за теб в този пек!

 

 

Пламък и жар усещам,

в мен бушуват заедно.

Сърцето пак усещам,

с любов то е пълно.

 

Обхваща те и зашеметява,

като огън те поваля,

горещината те обгръща

и картите сваля.

 

Вижда истинските чувства

и не прикрива похотта,

а от нея коктейл замесва -

от думите и страстта.

© Грийн Лейди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??