Mar 2, 2011, 8:45 PM

Огън и лед 

  Poetry » Love
536 0 0

Огън и лед.
Аз и ти.
Експлозия.
Сърцето ти
в лед е сковано,
замръзват и
моите сълзи.
Сърцето ми
в огън гори,
разтопява
мъката ми.
Огън и лед.
Светлина
и мрак.
Далеч.
Протягам
ръце към теб,
пристъпвам,
ти отстъпваш
крачка назад.
Бягаш.
Аз също.
Сбогом.
Обичам те.

© Лиана Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??