May 7, 2007, 3:37 PM

Огънят 

  Poetry
435 0 1
                                     
                                          Нощта настъпва с леден дъх,
                                          телата свои свираме в листата,
                                          глави полагаме на горски мъх,
                                          за топъл лъч моли се душата.

                                          Небе, осеяно със светлини
                                          и хищен писък сякаш от гората,
                                          а хората... зъзнещи, сами...
                                          сгушват се един до друг в тъмата.

                                          Любов и страст зараждат се в студа,
                                          преплитат голотата си в земята.
                                          Откри човекът, че страстта
                                          е източник на топлината.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??