Oct 4, 2009, 11:06 PM

Огънят на моето сърце 

  Poetry » Love
680 0 1

ОГЪНЯТ НА МОЕТО СЪРЦЕ

 

 

 

Докосваш ме - жадуващо и нежно,

като стих, преливащ от безкрайни светове.
Нахлуваш в мен стихийно,
от туй безумие сърцето ми искри.
 
Рисуваш ме със багрите на любовта,
ръцете ти - разпалени огньове.
Чудото - душата ми прегръща
от трепета на пламналия зов.
 
От такава нежност се танцува.
Поискай ме и ще се сбъдне,
ще имаш бряг оттатък вечността ми
и огъня на моето сърце.

© Танцуваща Скитница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??