Dec 11, 2009, 11:03 PM

Охридски вечери 

  Poetry » Other
419 0 0

Бели Охридски вечери!

Песнопения дивни редят

калдъръмът, градинките,

езерото и Млечният път!

 

Като люлка е Охрид!

Само миг да притворя очи,

над кубета и покриви

Самуилова песен звучи!

 

Бели Охридски вечери!

Глътки вино! Гореща луна!

Тук сърцето обречено е

да пее с любов и с тъга!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??