Jul 31, 2009, 2:01 PM

Окончателно 

  Poetry » Other
1431 0 20

Изтърка се.
До лъскави провали.
В които суетата взема връх.
Обичаш мене. Никой друг.
Така ли?
Че тази мисъл кара да настръхвам.

Че тази мисъл кара да крещя.
Отчаяно, но няма кой да чуе.
Оковите ти почват да тежат.
И мразът метастазно в мене хлуе.

Любовната стихия…
Изваля ли?
Или отече,

в гърлено пресъхване?
Болезненото.

Като при раздяли.
Онези,

без последното прегръщане.

 

--

06.02.2009

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??