Oct 2, 2011, 5:28 PM

Октомври 

  Poetry » Love
957 0 19

Изчезна златото на пясъка

и сив е гребенът

на морската вълна.

А роклите,

с бродерия от син възторг,

отдавна не цъфтят по плажа.

Вълна и бряг

сърдито си ръмжат.

 

Не те рисувам вече

върху пясъка...

© Цветана Качерилска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??