Nov 10, 2011, 10:47 AM

Олтари 

  Poetry » Love
1636 0 39

Било ли е. Или не е било.

И искам. И не искам да си спомня.

Делих със теб живот насън. Легло.

Небето на тъгата си бездомна.

 

Ако е малко - ще прощаваш ти.

По слънцето петна. След мене - сажди.

След време, ако щеш, ги премети

и вятърът току ще ми разкаже...

 

... с кого замръкваш всъщност и къде

душата ти е вдигнала олтари...

И аз към теб ще тръгвам всеки ден,

отместил преспи, есенни пожари...

 

Щастлив е всеки, от жена роден,

в сълзите на жена да се опари...

© Ивайло Терзийски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??