Feb 8, 2008, 2:20 PM

Омагьосана 

  Poetry
707 0 1

Боли, а нямам рана

 

Кървя, а кръв и капчица не руква.

Живея, ала що живот е туй,

когато твоят поглед син

през мене вижда друга?

 

Целувам, ала сън е туй.

Прегръщам, но ръцете ми остават празни.

Обичам те, но смисъл няма, знам,

щом моят влюбен поглед теб те дразни.

 

Магия – туй си ми направил.

Проклинам те, щом сам ти мен прокле.

Сърце – стани на камък.

За чувства нежни вече забрави!!!

 

© Веселина Жечева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??