Aug 30, 2016, 12:08 AM

Омаята на този мирис, наречен любов... 

  Poetry » Love
312 2 4

Омаята на този мирис, наречен любов...

 

Всяка точка от тялото ти издава

миризма на доброта и свобода,

но също така ми вдъхва и уханието

във всяко кътче от душата ти,

единствено за носа и сетивата ми,

** ~ **

Ти си аромат, които изпълва дъха ми,

плач, когато не мога да те намеря за миг

смях, с който ухая на теб, усещайки те 

абсолютно винаги, каквото и да се случва...

Рози и карамфили, подарени от сърце...

за теб, за мен, от двама ни и аз и ти в едно... 

** ~ **

Висок и стонен е гласа в песента ни

в омаята на този мирис, наречен любов 

и бездумен шепот в топлите прегръдки

на безкрайността, обгръщащ ни с въздух,

 светлина, сбъднатост, споделеност и целувки...

** ~ **

Причината е и в лудостта, че се обичаме

пълнотата и вечния извор на страстта 

с която се гледаме и в същността на другия

постоянно и несломимо се оглеждаме...

** ~ **

Може би нелегално вкусваме от тези 

рози и карамфили, огромни страсти и емоции, 

но всеки миг истински живот намираме

и обичаме в тези цветя...

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??