Mar 10, 2009, 2:28 PM

Омотани чувства 

  Poetry
670 0 9

Искаш ли да си измислим безсмислица

и да вярваме в нея?

Докато утрото не ни изобличи.

А когато ни нахокат хората - да се оправдаваме лудо...

Дори за прошка да молим, че сме си омотали чувствата

за да бъдем герои...

А после ще се смеем до спукване - когато пак останем сами.

И ще си измислим нова безсмислица... за да бъдем нови герои,

докато... утрото не ни изобличи...!

© Георги Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??