Dec 26, 2009, 4:17 PM

Онази съм... 

  Poetry » Love
2997 6 14

Онази съм - която все не чакаш

и от която често се отричаш,

с която, между другото, си лягаш,

а никога не каза, че обичаш...

 

Онази съм - която е удобна

и не задава никакви въпроси,

която не приемаш насериозно,

която главоболия не носи...

 

Онази съм за теб! А всъщност дишам...

(Напук на всички рани във сърцето!)

От двама ни бях по-добра - обичах!

(Самата се учудвам, за което...)

 

И май дошло е време да си тръгна.

(Маскирана във хладно безразличие.)

Но в крайна сметка - ти ще си излъган!

(Останал сам със своето величие!...)

© Мариела Челебиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??