May 26, 2021, 3:11 PM

Онези думи 

  Poetry » Civilian
222 0 0

 

И без да казваш с думи,

видях „Обичам те!“ в очите ти днес.

И всичко, което е помежду ни,

е писмо пристигнало на точен адрес.

 

Прочитам буква по буква, ред подир ред,

събирам си чувствата в страница бяла.

И онези думи са там, най-отпред,

показват ми път след тежка раздяла.

 

И аз те обичам! Очите говорят,

ръката ти в моята, в миг на безвремие.

Любов е, щом за обич не молят,

а заедно, един в друг намират прозрение.

 

Явор Перфанов©

Месец Май 2021 г.

Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??