Online живот
Хиляди хора със скрити сърца.
Хиляди думи без послание.
Хора зад тъмни стъкла.
Играещи с нечия чужда съдба.
Online живот.
Живот без светлина, без надежда.
Живот скрит зад екрана.
Живот спиращ времето.
Online живот.
Живот с обрат.
Живот превърнал се в реалност.
Живот с разкрити желания и сбъднати мечти.
© Десислава Михайлова All rights reserved.