пътеката
с мълчание обрасла
пътя скъсява
отсам живота… оттатък смъртта
ничия средата
изгубени
завинаги дните…
върху листа сълза
незнайно бъдеще орисано
без връщане назад
хоризонтът
в края сребрее…
онзи бряг на звездите
усещане за болка и тленност
беше ли или не…
http://www.youtube.com/watch?v=avbKq2H9mQ0&feature=related
МУЗИКА > Henry Mancini with London Symphony Orchestra
художник - Jurgen Gorg
© Магдалена Костадинова All rights reserved.
Поздрави!Празнично настроение и светло вдъхновение, Маги!