Dec 1, 2008, 10:16 PM

Опасност 

  Poetry
479 0 5

Опасност

 

Помислих, че си някъде

зад мен.

Усещах как с очите

ме изпиваш.

Тръпките полазиха навсякъде,

където зная -

обичаш да се впиваш.

Пожелах те

в премаляване.

Стон изтръгна се от мен -

тих и страстен.

Исках те до полудяване.

 

STOP!

 

Палка, полицай, свестяване!

- Госпожо, преминахте

на светофар червен!!!

- Та аз виновна ли да съм,

че той от страст

е тъй разгорещен!!!

© Ирина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??