Jul 21, 2017, 8:18 AM

Опиат 

  Poetry » Love
305 1 4

 

Червени отблясъци

Призрачен свян

Обвит си във пламъци

На невидим пожар

 

Очите пронизващи

Присвити едвам

И звуци прелитащи

В забавен каданс

 

Червено и мамещо

С красив аромат

Не вино е в чашата

А фин опиат

 

Долавяш диханието

Отпускаш глава

И сладко и пагубно

Прошепваш ти ДА

 

И спускаш се шеметно

Във жаден копнеж

Забравил за времето

Омаян, горящ

 

Отваряш очите си

Във нежна мъгла

Покрит си в косите ми

Дъхът ти е спрял

 

Невинно безумие

И лудост и страст 

По детски прегърнати

Във сладкия ад

© Весела Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??