Sep 11, 2017, 6:41 PM

Опит за „хайку-история“ в шест думи 

  Poetry » East forms
389 2 2

молба - да има
равнопоставеност сред
религиите

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??