Jul 3, 2017, 11:27 AM

Опит за словозаигравка в рамки на „хайку“ и... 

  Poetry
209 0 0

Опит за словозаигравка в рамки на „хайку“ и „скъсена танка“

 

от духовните
неща за отлив - пример
жив е любовта

 

от духовните
неща е пример жив за
отлив - любовта

 

.....................................

 

жив е пример
любовта
за отлив
от духовните
неща

 

любовта е
пример жив
за отлив
от духовните
неща

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??