Feb 25, 2009, 5:01 PM

опит за усмивка 

  Poetry
439 0 3
не съществува по-сладко
от лекуващата болка
и от загубите също -
да ти доказват че си имал
дори преходността
на всичко и на всички
е красива -
накрая знаеш
че оставаш само ти
и просто няма
няма да се спирам
празна напълно
додето не остана
за да мога да започна
отначало

© Вв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??