Dec 7, 2019, 7:25 PM

Опиянена 

  Poetry » Other
487 1 0

Нощта разцъфтя от любовни ласки,
от допирани с устни,
луната светеше над нас,
а цветята се усмихваха в екстаз!

Нощта, окъпана от любов,
шепнеше слова,
които капеха
от сърцевина!

Беше вечер превъзбудена,
но още съм опиянена,
от моята младост,
която ме дари с радост!

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??