Jul 3, 2007, 9:49 AM

оптимистично 

  Poetry
525 0 4

                                         Оптимистично
   
                                                          на сина ми

                                     Ти си слънцето.
                                                 Ти си луната.
                                      Ти си небето.
                                                  Ти си звездите
                                      Ти си денят.
                                                   Ти си нощта.

                                      
                                       Ти си тъмен метеор.
                                       Ти си бляскава комета.

                                       
                                        Аз те изследвам.
                                                   Аз те преследвам.
                                        Аз те обсебвам.


                                        Искам да стана космонавт.  

© Олга Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??