Oct 19, 2008, 5:52 AM

Ordinary 

  Poetry » White poetry
513 0 6

Начало на ден,

лишен от подробности

с разсеяни погледи

и въздушни срещи.

 

С пропити

от миризма на мазилка улици

раздавачи на вестници

и тълпи от безделници.

 

Броиш нечии крачки,

за да запълниш времето

в очакване неочаквано

да се сблъскаш с Минувача.

 

18.10.2008 г.

© Ангелина Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??