Nov 20, 2013, 8:41 PM

Орхидея 

  Poetry » Love
477 0 1

Нима си преродена фея
от приказка една,
изящна, нежна орхидея -
тъй чувствена жена...

И твоят цвят се е разлистил
от погледа ми жив -
от жаждата ми да те искам,
в миг станал по-красив...

с магията на чуден порив
за обич, топлина
и сбъдване на онзи полет
в душата на жена.

От моя дъх - ветрец нечакан,
стаила трепет тих
в метафорична непокана
за орхидеев стих...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??