Jul 9, 2022, 12:41 PM

Орис 

  Poetry » Phylosophy
350 2 4

Прекланям се пред теб, земя,

пред силата ти да създаваш.

Бъди опора и в съня

и никога не ме предавай.

 

Родилен белег си ми ти -

и името ти ми е карма,

като звезда на картата блестиш

от кулите на Бдин до Варна.

 

И моля се да бъда син,

достойно носещ твойто име.

Животът, както е един,

така едничка е родината.

© Стефан Балди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??