Aug 9, 2009, 8:34 PM

Орисана красота 

  Poetry
532 0 2

     Орисана красота

 

В красотата  ли съм влюбен,

или в прокълнатата съдба -

да е далече любовта ми,

дори да е до мен сега…

 

Копнея, виждам я и плача,

че истинска е любовта,

но пак орисана е красотата -

далеч е тя и има си съдба.

 

Това е то… намираш любовта си,

случайно случила се е съдба…

Усмихваш се на времето със нея,

а после пак ще плачеш в самота.

 

Такъв е той, животът - „справедлив” е!

Докосва те до любовта…

Живееш и изпитваш радост под звездите,

а после страдаш в самота.

© Михаил Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • По добре да си обичал и да загубиш любовта, отколкото никога да не си я имал!
  • Прав си... Истинската любов е изпила толкова чаши болка, та чак се е самозабравила с грамажа... Но истинска ли е - болката определено си заслужава, изстрадана ли е- оценима става стойността й! Успех!
Random works
: ??:??