Dec 27, 2019, 4:05 PM  

Две шепи любов 

  Poetry » Other
494 2 0

Молитва в тиха, свята нощ!
Подарък коледен от небесата!
Детски плач! Какъв разкош!
Добре дошъл, ти ангел на земята!

*

Твоят дъх е сбъдната мечта!
По-силно топлиш и от Слънцето в небето!
Камбанен звън! Заря от топлина
е всеки следващ удар на сърцето.

*

Да те закрилят всичките светии!
Расти във здраве, разум и любов.
Дай му, Боже, своята благословия!
Щастие орисай във живота нов!

*

Закриляй го от лошото! Пази го!
Благородство дай му! Целуни го с красота!
Мъдрост подари му! И води го!
Благослови го и със ангелска душа!

 

Посветено на моето първо внуче с много обич!

 

Валя Тодорова

© Valya Тodorova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??