Sep 17, 2008, 8:28 AM

Орото да пудфанем... 

  Poetry » Humour
663 0 7

Приятелю верен, Абуригене,
видиш каков црън облук се задава,
дойдоя мътни води,
Кратунчанки идна пу идна ша са издават,
мафията е узурпирала власту,
блеят овци зад плиту,
ти инато си не даваш,
примиерскио пост и за слаби,
язе имам автуритет
и с мафиуту, че се справим най-напред.
Нека примиер да стане
кой мутика е врътел у бустано.
Арно, щом си рекъл, те, давам ти утвот,
чекай Буша да са ослободи,
он за посту е гутов!
Решил си Кратунци да убновиш,
да се не срамим пред свето
с школото килийно,
с онея действия стихийни.
А, че ти ко мислиш, Аборигене?
С машините квот сътвуриш,
знам я, прашай мене,
сичкуту тамън чее, нема шменти капели.
Крътунчанките са жени на години.
Техниките, дека ти проводим со бели,
они не  че да успеят с них самини.
Ти арно си у сека пулитика опозиция,
ма с Едни и млади момета да тражиш,
ако може да со керке, от старата милиция.
немой с жени прости да са изложиш?
А сполай ти и сус здраве, пай че минем,
са немам време, че улизам у мъзите.
Пръво с кАмионо, че оберем
де що има паре скрите.
Щу останаа от летос, краставици, курнишони
крокто да седат си у буркане.
Па зарана на мегдано,
оро можем да пудфаним.
Ти момък си личен, отпред с байрако
арно че го водиш...
Чекай да дадем ти знако,
видех напреди как напето одиш,
момите с поглед те сподирят,
край плето клечат и чекат,
съде очите ти да видат.

© Татяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ха ха ха ха....
    Татяна, велика си!!!
    Едва дишам от смях...
  • пак ги нижеш едни такива....дето аз не мога...
    ама ще се науча....другия живот!
  • Лелее,кво Оро се е субрало, аде, че почнем су шопскуту, па пой че продЪлжим с всите Ора де що са по Бугарско! Да сте ми живи и здрави,и се така умни и красиви! Сполай ви и до скоро!
  • Ам че да гу пудфанем... : )
  • Невероятно красиво звучи Всеки път се удивлявам все повече, и повече на българските диалекти

  • Поздрави!!!
  • Спулай ти и на тебе - мноо арна си сладурашка - прегръдки!!!
Random works
: ??:??