Sep 23, 2008, 8:00 AM

Още 

  Poetry » Love
430 0 8

Искам да съм твойто слънце сутрин,
със лъчи от ласки да те галя.
Във очите ти дълбоки да надничам
и в денят ти палаво да тичам.

 

Искам да съм твойто утре!
За  да те обичам - още, още!
Искам и в съня ти нощем да нахлувам.
И в сърцето ти да пожари  да разгарям!

 

Искам да съм палав вятър -
във косите ти венци да сплитам -
от целувките ти огнени и страстни.
И да съм тревата денем, по която газиш.

 

Искам с птичи песни да те будя,
да разпръсквам цветни пеперуди после.
И сърцето щом забие лудо,
да извикам: Още, още, още!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??