Jul 16, 2008, 4:00 PM

Още чакам твоето обичане 

  Poetry » Love
1120 0 24

Още чакам онзи есемес,

който обеща да ми изпратиш.

Беше вчера, беше днес.

Телефонът ми е празен.

Още чакам онова признание,

за което ми говореше на гарата.

Беше пусто, беше страшно.

А перонът празен.

Вятърът отвя ти думите.

И замлъкна тихо.

Утре ще ми кажеш всичко.

Много вечери от утрото отминаха.

Още чакам - онзи звън.

Беше обещал да се обадиш.

Да ми кажеш - как, къде, с кого си бил.

Но в безвремие заспивах на перваза.

Още чакам твоето "Обичане".

Не пристигна днес - последна гара.

Слязъл си преди да стигнеш.

Страх те беше да го кажеш.

Още чакам твоето обичане...

Вчера, днес и утре...

Не успях да те "загубя".

Пак билет - до мен ти купих.

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??