Feb 1, 2022, 3:14 PM

Още е зима 

  Poetry
304 1 6

Цял месец вече има

от как деня расте. 

Отвън е зима - студено е! 

И ние не усещаме, 

че веч промяна има, 

дали защото дните мрачни са

в бетонния ни град

и няма я белотата на пухкавия сняг. 

Следим с надежда прогнозата, 

дано утре времето е,  по - добро

и слънце да пробие плътното небе, 

с лъчите да огрее. 

Света да стане, по - цветен, 

душите ни да стопли и да осъзнаем, 

че с светлина и топлина по - лесно

зимата ще преживеем. 

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??