Nov 12, 2017, 1:06 PM

Още пò 

  Poetry » For kids
865 0 0

Откакто Дядо

Вазов - „Аз съм българче...“ -

възкликна, всяко

 

българче Родината

си още пò обикна!

© Стоян Минев All rights reserved.

The work is a contestant:

Аз съм българче »

21 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??