Oct 16, 2009, 10:41 PM

Още помня 

  Poetry » Love
653 0 1

Още помня очите ти,

още помниш сълзите ми,

нощем прегръдките ти ме топлят -

още усещам присъствието ти.

 

Нося те като клетва в кръвта ми.

Нося те като огън в сърцето.

Нося те като белег в душата,

нося те като спомен от допир.

 

Очите  ми са силни и властни,

прегръдките - неземни и страстни.

Думите - докосващи и опасни.

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??