Aug 3, 2023, 9:16 PM

Още помня 

  Poetry
531 0 0

Още помня,какво каза ми морето,

За болката в сърцето ,тя трудно се лекува, любовта може само да помогне, ще я заличи както вилните заличават следите по брега.

Още помня, какво каза ми небето за болката в гърдите, любовта може само да помогне, като ураганен вятър облаците да отвее.

Още помня какво каза ми земята,за болката дълбоко в душата,любовта може само да помогне ,като пожар през теб да премине, щастието като семе в опожарената земя да покълне, в любов да се превърне.

© Йордан Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??