ОСМИ МАРТ
Осми март от пролетта
идва с любов и красота
и кой е най-щастлив от всички
с тези малки дъщерички.
Няма по-добра от друга
освен грижовната съпруга,
всеотдайна почитателка
също най-добра приятелка,
а каква любов е само
за първи път да чуеш "мамо"!
Кой на ушенце ще пошушне
"ела тук баба да те гушне"
има на света една
и името и е жена.
д-р изк. Иван Лапатов
© Ivan Lapatov All rights reserved.