Mar 26, 2010, 11:53 AM

Осoбен човек 2 

  Poetry » Other
466 0 0

Особен човек си -
търпелив...
чакаш дни и часове,
после си като дете...

И затова ли...
до днес не разбра,
че съм своенравна жена -
не ми стига да си търпелив,
а да открия порив чувствен, див,
в страст и огън да горя,
на бурята и вятъра да съм сестра...

Особен човек си -
търсиш любовта...
а сякаш се страхуваш
да се отдадеш на мига...

И затова ли...
така жадуваш да си с мен -
и може би да бъдеш променен...
Да захвърлиш рутината,
да се понесеш с вълната
към незнайни брегове...

моето особено момче...

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??