Mar 22, 2009, 10:41 AM

Особена черта - подвластни на любовта 

  Poetry » Love
650 0 5

 

Особената ти черта -
търпение и доброта...
(макар за мен да не е скрита
огромната ти мъжка суета!)
Подходът ти - 
вълнуващо различен...
(настояваш да бъдеш обичан?!)
Да бъдеш глезен и ухажван, 
и чувствата си да показвам...
Не искаш само забавление,
не търсиш  просто приключение -
поиска ми да ти даря
доверието си и любовта!


Особената ми черта -
жаждата за свобода...
Подходът ми -
да те предизвиквам и смущавам
да се любя страстно,
след това... да бягам !
Да те възпявам в стихове,
а пред теб да не казвам
желаната дума...
да предизвиквам взривове
и сред руините  да се изгубя!
Да искам да те прегърна,
а вместо това да си тръгна!

Особената ни черта -
подвластни сме на любовта...

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Трябва да си призная,че коментарите силно ме впечатлиха! Благодаря на всички, много са точни ! Да - "той" има особената черта да възпира и Да - " тя" е диво сърце, и явно го обича повече!
  • Все пак... винаги само единият обича повече!
    Явно е, че май е Тя!
  • Жаждата за свобода определя подхода...Харесах...
  • Много ми допадна стихът ти,диво сърцеБлагодаря
  • Дали "Той", има "особената черта" - да възпира?
Random works
: ??:??