May 20, 2009, 7:25 PM

Остани! 

  Poetry » Other
737 0 14

        

 

Танцува страхът

на ръба на спомена

с една плаха мечта…

 

Тъгата

нежно докосва

струните на радостта…

 

Долита нечакано

вярата

със криле от сълзи,

 

сплита гнездо

от надежди изсъхнали…

И моля я: ОСТАНИ!!!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??