Aug 14, 2011, 11:36 PM

Остани!... 

  Poetry
695 0 16

Свали юздите

   на разума!

Отвържи мислите

   от въжетата на илюзиите.

Разлей страха

  до последната капчица съмнение!

Скъсай Тъмното наметало

  на миналото

  и запази светлината му.

Отвори  вратата на Желанието

  с ключа на вината.

Обуй шарените пантофки

  на Предчувствието!

Влез и остани!!!

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??