Mar 4, 2008, 10:41 AM

Остани 

  Poetry » Love
663 0 1

Остани

 

Ласките ти вечно ще жадувам,

устните ти нежни ще сънувам,

в огъня ще вляза на мига,

за да се спася от самота.

 

Остани докато свят светува,

аз цял живот очаквах теб,

тъй както океанът се вълнува,

когато среща се с брега.

 

Остани докато бие в мен сърцето,

докато грее слънце на небето.

"Остани" - пак шепна аз

със топъл, умоляващ глас.

 

© Тонка Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??