Макар да идваш и да си отиваш
и в моите очи тихо да вали,
"Звездичке моя" аз ще те наричам
и пак без глас ще викам "ОСТАНИ!"
Остани - очите твои да целувам,
да галя всяка част от теб.
Остани - с пръсти ще рисувам
по горещата ти кожа - "Остани"!
От твойте ласки цяла ще треперя,
от твойте устни ще изгарям аз,
и после тихо в тебе ще се сгуша
и без глас ще кажа "Не тръгвай, остани!"
© Полина Томова All rights reserved.